Vi bygger trapper som tar deg til nye høyder

Vi har lengst erfaring med rendyrket trappeproduksjon i Norge. Vår fagkunnskap og håndverkstradisjon strekker seg tilbake til 1946 og gir kunder trapper av unik kvalitet og utforming. Kombinasjonen av å være en ledende teknologisk spesialfabrikk, og flere generasjoners satsing på kompetanseutvikling gjennom erfarne håndverkere, gir gode, varige og sikre kvalitetsprodukter.

I dag er vår produksjon lokalisert i Rakkestad som ligger midt i Østfold. Vi leverer trapper til både profesjonelle og private over hele Norge, samt noe eksport til utlandet. Vi har montører og salgsrepresentanter i åtte ulike distrikter fordelt på Østlandet, Sørlandet og Vestlandet. Disse bistår deg med råd, veiledning og montering.

Bærekraft

Vi er forpliktet til å minimere vår miljøpåvirkning og fremme en grønnere fremtid. Gjennom våre innovative produksjonsprosesser og materialer, streber vi etter å skape trapper som ikke bare er vakre og funksjonelle, men også bærekraftige. Med fokus på energieffektivitet, avfallsreduksjon og ansvarlig innkjøp, er vi stolte over vårt fokus på bærekraftig trappeproduksjon.

Et trinn foran siden 1946

Våre medarbeidere står klare til å hjelpe deg om du ønsker hjelp med valg og utforming av trapp.