Ofte stilte spørsmål

Welcome to our comprehensive guide on how to buy the perfect stairs for your home. Whether you're looking for a stylish staircase for your new house or a functional solution for your renovation project, we've got you covered. Read on to discover everything you need to know before making your purchase.

Frequently Asked Questions

Find answers to common inquiries about our stair types, installation processes, and maintenance.

Hva er leveringstiden på en trapp?

Vår leveringstid varierer veldig gjennom sesongen. Vi anbefaler derfor våre kunder å ta kontakt med oss så tidlig som mulig i prosessen slik at vi i samarbeid med kunde kan levere trappen til avtalt tid.

Kan dere fornye trappen vi allerede har?

Ta kontakt med oss dersom dere ønsker å fornye deres eksisterende trapp. Noen ganger vil vi utføre arbeidet selv, men vi videreformidler også kontaktinformasjon til lokale leverandører der det er mest hensiktsmessig.

Hvorfor knirker trappen vår?

Tre er et levende materiale som krymper eller sveller ved fuktendringer gjennom de ulike årstidene, eller ved svingninger i temperatur. Som følge av dette kan det oppstå lyder i trappen. Etterstramming av skruer kan bidra til å redusere dette problemet.

Er det gratis med befaring?

Ja vi foretar en uforpliktende befaring hos våre kunder ved behov. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig med befaring på bygget. Vi kan  gi deg en ganske nøyaktig pris basert på bilder og eventuelt noen enkle skisser. Dersom vi må bistå deg med konstruksjonsmessige løsninger som er tidkrevende vil dette bli fakturert for etter avtalt timesats.

Må vi ha håndlist på vegg?

Håndlist på vegg er påbudt i nyere byggeforskrifter og blir levert og eventuelt montert av oss.

Hvor blir trappen produsert?

Alle våre trapper er norskproduserte og blir produsert på vår fabrikk i Rakkestad som ligger sentralt i Østfold.

Hvilket treslag blir trappen laget av?

Hos oss kan du velge mellom ulike tresorter som furu, eik og ask. Mange av våre kunder velger å kombinere to tresorter hvor man benytter f.eks eik i trinn og hvitmalt furu i øvrige deler. Vi leverer også andre treslag på forespørsel.

Kan dere lage en helt skreddersydd trapp?

Ja, vi lager også skreddersydde trapper som går utenfor våre vanlige modeller.

Leverer dere i hele landet?

Ja vi kan levere trapper i hele Norge, men det er kun i noen utvalgte områder på østlandet, sørlandet og vestlandet hvor vi kan tilby oppmåling og montering.

Hvor lang tid tar det å montere en trapp?

Monteringstiden varierer med størrelse på trappen. I de aller fleste tilfeller blir trappen montert på 5-7 timer.

Har du fremdeles spørsmål?

Kontakt oss
Trapper

La deg inspirere av en av våre 8 ulike modeller, og tilpass trappen dine ønsker. Vi tilbyr et bredt utvalg av materialer, overflatebehandlinger, sprosser, håndlister og tilpasninger.